Jeg er en kvinne i 30-årene. Jeg kommer fra landsbygda, men bor i byen. Jeg har universitetsutdannelse. Jeg ville aldri hatt det, om det ikke hadde vært for Statens Lånekasse for Utdanning. Med andre ord har jeg ikke en familie som har støttet meg økonomisk. Jeg har jobbet for å tjene egne penger siden jeg var 13 år. Jeg er en selvstendig kvinne. På godt og vondt. Mange kaller meg en sterk kvinne, og de fleste tror jeg er en som har fikset det meste i livet.

Med denne bloggen ønsker jeg å vise at flinke piker som meg kan rote det til. Jeg har gjennom en del år dratt på meg ekstremt masse penger i gjeld, hovedsaklig gjennom forbrukslån og mislighold av kredittkort. IQ’en min tilsier at dette ikke skulle være mulig. Hvor sviktet det?

Jeg tror det var et sted mellom et samlivsbrudd etter et syv år langt forhold via å være superstudent på studiet mitt via flytting via å bli utbrent via å bli deprimert via å få en stoffskiftesykdom. For å ta den korte historien.

Jeg er på bedringens vei nå.

På grunn av min karriere ønsker jeg å være anonym.

Jeg synes det er kjempefint om andre kan finne gleden av denne bloggen som en måte å finne støtte på eller finne informasjon. Legg gjerne igjen en hilsen, da jeg er nysgjerrig på hvem som leser siden min, eller send meg en epost på femmefataleoslo at gmail dot com.